Kocabelen Ortaokulu

WEB https://kocabelenortaokulu.meb.k12.tr
Adres : FATİH MAH. KOCA AHMETLER SK. NO 34 İÇ KAPI NO 2 AKSU / ANTALYA
VİZYON : Kocabelen Ortaokulu olarak; Öğrencilerimizi ve yöre halkını geleceğe hazırlamak.Karşılaştıkları güçlükler karşısında yılmamayı,çözümsüzlüğün değil,çözümün bir parçası olmayı,hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak.Teknolojik olanaklara;başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak,bu konuda öncülük etmek,durağan değil kendine ve etrafını yenileyen,kendi değerlerine sahip çıkabilen, başarılı ve geleceğe emin adımlarla yürüyebilen öğrenciler yetiştirmek.
MİSYON : Kocabelen Ortaokulu olarak; Atatürk İlke ve İnkilapları doğrultusunda biz:Bütün öğrencilerimizin,öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onları 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız ;sevgi,saygı,ve güven ortamında “başarma azmi”ve “geleceği şekillendirme sorumluluğu”ile mükemmele ulaşmak için çalışmak,sürekli gelişimlere öncü olmak.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:30 15:15